Olt – Aparatura de 2 milioane de euro pentru SJU Slatina

Cele mai citite

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina (SJU) Slatina a primit luni, 20 februarie, prima transa de aparatura, achizitionata de CJ Olt din fonduri europene, in valoare de 2 milioane euro.

Astfel, sectiile Oftalmologie, ORL, Neurologie, Ortopedie si Urologie ale Spitalului Judetean vor avea aparatura noua. Primul tir cu dotari care a sosit luni va fi urmat, in perioada urmatoare, de inca doua transporturi care vor mai aduce alte aparate pentru ambulatoriu de specialitate.

Noile dotari vor inlocui aparatele vechi de zeci de ani de care dispune acum spitalul si cu care medicii s-au descurcat cum au putut. Reprezentantii Consiliului Judetean Olt au accesat fonduri europene in valoare de patru milioane de euro pentru Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Jumatate din bani au fost folositi pentru reabilitarea spitalului, iar cu restul va fi cumparata aparatura medicala.

Ramane de vazut cine si cum va folosi aceasta aparatura, avand in vedere ca de foarte multe ori au fost aduse aparate noi si, pentru ca nu a stiut nimeni sa le foloseasca, au ruginit pe la subsoluri.

Georgiana Leulescu Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie