Olt – 700 de protestari au manifestat la Slatina si Caracal

Data:

Invatatoarea Cristiana Anghel din Caracal, care in urma cu un a facut greva foamei timp de 70 de zile, lideri sindicali de la „Cartel Alfa“ si de la sindicatele de pe platforma industriala din Slatina, lideri ai unor organizatii locale PSD s-au numarat printre participantii de la protestele desfasurate joi seara la Slatina si Caracal.
Presedintele PSD Slatina, Marius Oprescu, vicepresedintele Filialei Olt a „Cartel Alfa“ Constantin Boerescu, dar si alti lideri sindicali de pe platforma industriala a municipiului s-au numarat printre participantii la manifestatia de protest desfasurata joi seara, la Slatina, unde circa 500 de persoane au scandat timp de peste doua ore lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale.
Protestele s-au incheiat in jurul orei 19,00 in ambele orase si s-au desfasurat pasnic, fara incidente, la finalul actiunilor protestatarii afirmand ca vor continua manifestatiile si in zilele urmatoare.
Marius Oprescu a fost unul dintre vorbitorii de la manifestatia din Slatina, sustinand ca este nevoie de alegeri anticipate si solicitand demisia presedintelui Basescu si a Guvernului.
Constantin Boerescu a afirmat ca oamenii s-au adunat sa protesteze pentru ca au dificultati, pentru ca sunt saraci, au salarii foarte mici.
„Saracia ne-a adus aici, nu altceva“, a spus Boerescu. Sindicalistii care au vorbit protestatarilor au facut referire la nemultumiri de ordin social.
Si la Caracal s-a desfasurat joi seara un protest, pentru a patra zi consecutiv, numarul manifestantilor fiind mai mic de 200, printre acestia numarandu-se mai multi social-democrati din municipiu si localitatile limitrofe.
La protestul din Caracal a participat pentru 30 de minute si invatatoarea Cristiana Anghel, care a declarat pentru AGERPRES ca nu a ramas mai mult la manifestatie deoarece a observat ca majoritatea participantilor erau membri PSD si nu a dorit sa fie asociata cu vreun partid.
„Eu nu vreau sa fac parte din vreun partid si nici sa candidez pentru vreo functie. Am mers in piata, la Caracal, pentru a protesta, dar nu am ramas prea mult deoarece protestatarii erau in majoritate membri PSD si nu am dorit sa se interpreteze ca am interese politice. Voi participa si in zilele urmatoare la proteste. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit. Nu sunt impotriva actiunilor de protest organizate de partidele politice, dar nu sunt si nici nu vreau sa fiu membra a vreunui partid si de aceea nu doresc sa dau prilejul unor interpretari politice ale actiunilor mele“, a spus Cristiana Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...