Ofiţeri recompensaţi de ministrul Dan Nica, pentru reţinerea celor 8 încasatori corupţi

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Viceprim-ministrul Dan Nica, ministrul administraţiei şi internelor, i-a recompensat pe poliţiştii care au acţionat pentru reţinerea celor opt casieri încasatori de la Giurgiu, suspectaţi că au pretins şi primit sume de bani fără a elibera chitanţe sau bonuri fiscale.
Astfel, prin Ordin al Ministrului, 2 ofiţeri şi un agent de la IPJ Giurgiu au fost înaintaţi în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.
De asemenea, viceprim-ministrul Dan Nica a apreciat felul în care şi-au făcut datoria şi alţi 4 ofiţeri şi un agent de la IPJ Giurgiu, aceştia primind mulţumiri scrise pentru modul în care au valorificat datele şi informaţiile obţinute în documentarea cauzei.
Reamintim că ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au efectuat, la data de 19 mai a.c., un control la Agenţia de Control şi Încasare Giurgiu pe linia prevenirii şi combaterii actelor de corupţie.
Ca urmare a acţiunii au fost reţinuţi opt casieri încasatori, care sunt suspectaţi că au pretins şi primit sume de bani, în lei şi valută, de la conducătorii auto ce s-au prezentat în ziua de 19.05.2009, la Punctul de Control Trecere Frontieră Giurgiu, fără a le elibera chitanţe sau bonuri fiscale.
În biroul şefului de tură s-au descoperit 4.795 Euro, 843 dolari, 9.104 lei, 339 leva şi 5 lire, sume de bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img