Oficial: Marian Măroiu, candidat la Primaria Giurgiu din partea PSD!

Oficial: Marian Măroiu, candidat la Primaria Giurgiu din partea PSD!

“Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu!
Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu.

Municipiul nostru are nevoie de un primar giurgiuvean, gospodar şi care să se preocupe de dezvoltarea oraşului. Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ.

Avem nevoie de oameni tineri, serioşi, capabili şi îi susţin pe cei doi, în bătălia electorală care urmează să înceapă! Mult succes!”

Declarația aceasta a fost făcută de către Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, în data de 18 iulie, pe pagina de Facebook.

Iar, ca și răspuns, la cele declarate de către senatorul PSD, PNL Giurgiu a revenit cu un comunicat de presă pe pagina lor de Facebook, prin care ni se comunică, că trecerea lui Marian Măroiu la PSD este regretabilă pentru aşteptările giurgiuvenilor, dar majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL:

“Referitor la situația generată de trecerea lui Marian Maroiu la PSD, considerăm că evenimentul, regretabil pentru aşteptările giurgiuvenilor, necesită următoarele precizări:

⁃ în ultimul sondaj comandat de orgazizatia PNL Giurgiu, au fost verificați trei potențiali candidați pentru Primaria Giurgiu. După finalizarea sondajului, a avut loc interpretarea acestuia, iar analiza făcută nu lasă niciun dubiu: un singur candidat din zona de dreapta are șansa de a câștiga Primaria Giurgiu și acesta NU se numește Marian Maroiu.

⁃ La acest moment este important de precizat că majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL, urmând ca evaluarea organizației municipale să fie realizată în perioada imediat următoare. Revenind la subiectul principal, decizia d-lui Maroiu este una strict subiectivă. Preocuparea noastră pentru desemnarea celui mai bun candidat la Primaria municipiului își urmează parcursul stabilit și anunțul final va fi făcut la sfârșitul săptămânii viitoare.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.