Oda amibului psihopat, zis Colo

Câțiva dintre voi m-ați întrebat în privat de ce nu scriu nimic despre vloggerul psihopat -vă mulțumesc pentru încrederea născătoare de așteptarea că părerile mele au vreo greutate în lupta cu beznele lumii și nu, nu sunt ironică.
Cineva și-a exprimat chiar profunda dezamăgire de mine, catalogând tăcerea mea pe subiect drept ignorarea lui, care ignorare mă face, implicit, complice cu psihopatul. Raționament corect, privind din unghiul în care urlu pe aici și pe străzi, de niște deja prea mulți amar de ani, despre importanța reacției în fața răului, despre complicitatea tăcerilor și întorsului capului, despre #picăturălângăpicăturăoceanul
Așa că mă ridic câteva minute din epuizarea de silă și deznădejde, să scriu aceste rânduri- picături în mult visatul ocean, care tare mi-e să nu fie doar o Fata Morgana.
Am văzut, desigur, mult hulita odă pentru violul minorelor, a amibului psihopat, zis Colo.
Mi-a urcat și mie tensiunea la 25, ascultându-l și mi s-au tăvălit toate celulele, de furie și greață, ca oricărui om sănătos la cap cât de cât.
Dar nu, recunosc, nu am simțit niciun impuls să-l zdrobesc pe vierme. Pentru că asta e, un vierme. Psihopat, analfabet și abisal de prost. Da, are aproape 1 milion de urmăritori, în copleșitoarea lor majoritate, copii. Trebuie să fii însă deja defect (din fabricație, sau defectat pe parcurs de mediul în care te-ai născut, nu știu) ca să te entuziasmezi și să-ți faci un idol dintr-un vierme psihopat, analfabet și abisal de prost. Practic, viermele nu face decât să scoată la lumină alți potențiali viermi, ceea ce e bine de știut din vreme, ca să fie ocoliți, ținuți sub observație și eventual salvați – acei dintre ei care mai pot fi salvați.
Deci, nu, viermii care mă îngrozesc cel mai tare nu sunt psihopații ăștia analfabeți și abisal de proști. Viermii care mă paralizează de spaimă sunt psihopații cu școală și putere multă, magistrații – cei mai mulți, femei (!!!) – care consideră că o fetiță de 11 ani poate face sex CONSIMȚIT, care consideră că o fetiță s-a “îmbrăcat provocator”, care găsesc că asta e o circumstanță atenuantă pentru violatorul pedofil și, nu doar consideră în capul lor bolnav, ci și motivează astfel de verdicte.
Și magistrații care au eliberat cei “7 flăcăi din Vaslui”.
Și procurorii și magistrații care au tărăgănat procesul traficanților de copii din Țăndărei, până s-au prescris faptele.
Și legile care permit așa ceva și pedepsele ridicol de mici.
Și toți cei care sunt plătiți să ne apere, dar când strigăm după ajutor, apără infractorii sau ajung 19 ore prea târziu și ne mai și iau peste picior că “ținem linia ocupată”.
Ăștia mă paralizează de spaimă.
Și cei 166 de “aleși” din Parlament, care s-au “abținut” (24) sau au votat împotriva (142) legii educației sexuale în școli și pe care-i plătim cu bani grei să legifereze pentru binele nostru și-al copiilor noștri.
Viermii ăștia mă paralizează pe mine de spaimă.
Și poporul incapabil să-i spulbere din scaunele de care și-au cimentat cururile.
Poporul care tace. Iar ăla care nu tace, doar dă din gură, la tastatură – ca mine-acum.
De-aia tac, când tac. Mă ajunge rușinea și furia. De mine, pe mine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments