Oboseala a mai luat două vieți pe DN 2A

accidentDouă persoane au murit și alte două au fost grav rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, pe raza localității ialomițane Balaciu, după ce șoferul a adormit la volan și s-a ciocnit violent de un copac de marginea drumului.
Luni, 29 iulie, în jurul orei 13.15, în timp ce un bărbat în vârstă 56 de ani, din judeţul Braşov, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 2A, din direcţia Slobozia către Urziceni, în afara localităţii Balaciu, pe fondul unei posibile adormiri la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în impact cu un copac.
În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi a unei pasagere în vârstă de 17 ani, precum vătămarea corporală a altor doi pasageri, o femeie de 40 ani şi un minor, de 16 ani, toţi din judeţul Braşov.
La fața locului s-au deplasat și două echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu“ Ialomița, unul de la secția din Slobozia și celălalt din Urziceni, și au efectuat operațiunile de descarcerare a victimelor accidentului. Trei persoane au necesitat descarcerare, cele două persoane decedate și femeia de 40 de ani, care a fost transportată la spital, împreună cu minorul de 16 ani, pentru îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Pentru a evita producerea unor accidente nedorite, Poliţia Rutieră vă recomandă să nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi! Planificaţi-vă în aşa fel călătoriile, încât să nu parcurgeţi într-o zi mai mult de 300 de kilometri.
Este chiar indicat să opriţi din când în când, pe parcursul traseului, pentru a vă destinde şi a vă reface forţele!
Opriţi imediat autoturismul şi odihniţi-vă în momentul în care simţiţi o stare de oboseală accentuată!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments