Oana Niculescu Mizil s-a intalnit cu primarii PSD, pentru o analiza a situatiei economice din institutiile pe care le conduc

Cele mai citite

 

Deputatul Oana Niculescu Mizil s-a intalnit cu primarii PSD Calarasi
Deputatul Oana Niculescu Mizil s-a intalnit cu primarii PSD Calarasi

 

In acest sens, miercuri, 24 noiembrie, la sediul Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat Calarasi toti primarii acestei formatiuni s-au intalnit pentru a discuta deschis despre problemele pe care le intampina in cadrul unitatilor administrativ teritoriale pe care le conduc.

Scopul acestei intalniri de lucru l-a reprezentat prefigurarea unui plan comun de actiuni ce vizeaza promovarea intereselor colectivitatilor pe care le reprezinta, caile de atragere a fondurilor structurale si gasirea celor mai bune solutii in relatia cu administratia publica locala si centrala.

Discutiile purtate de catre acestia au fost argumentate printr-o buna cunoastere a sistemului de gestionare administrativa, obiectivul primordial reprezentandu-l prefigurarea unei pozitii comune in aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2011 de la nivelul Consiliului Judetean.

Analiza economica a activitatilor primariilor a scos la lumina dificultatile de ordin financiar cu care acestia se confrunta, imposibilitatea de a atrage fonduri proprii suplimentare si o proasta politica de retribuire a personalului angajat. Acest lucru face ca o buna parte din acest personal sa migreze in cautarea unui alt loc de munca, primariile fiind astfel puse in imposibilitatea gasirii unor inlocuitori calificati.

Discutiile s-au incheiat intr-un ton optimist, presedintele Organizatiei Judetene PSD Calarasi, Oana Niculescu Mizil, asigurandu-i pe participanti de intregul sprijin parlamentar si organizational in indeplinirea tuturor politicilor lor administrative, prin prioritizarea celor mai bune obiective de interes public.

Marga Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie