Oana Niculescu Mizil riscă să-şi piardă funcţia de preşedinte al PSD Călăraşi

Cele mai citite

Preşedintele PSD Călăraşi, deputatul Oana Niculescu-Mizil, ar putea rămâne fără funcţie după ce a declarat că Victor Ponta a avut o răfuială personală cu Marian Vanghelie, iar acestuia din urmă i s-a făcut o nedreptate.

Potrivit Oanei Niculescu-Mizil, în CEx al PSD nu s-ar fi pus problema dizolvării conducerii organizaţiei PSD Bucureşti şi votul în cazul lui Marian Vanghelie ar trebui reluat.

15 membri ai Biroului Permanent Judeţean Călăraşi au trimis preşedintelui PSD, Victor Ponta, o scrisoare prin care anunţă că se disociază de afirmaţiile făcute de preşedintele PSD Călăraşi.

La rândul său, Victor Ponta a reacţionat dur, după ce Oana Niculescu Mizil a cerut reluarea votului în privinţa lui Marian Vanghelie, motivând că şeful PSD nu a explicat clar ce se votează. Ponta i-a transmis voalat deputatului Mizil că va fi schimbată din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi. „Dacă a votat şi nu a ştiut ce votează înseamnă că nu e bună de preşedinte. Să nu mai voteze niciodată. Ca să te abţii, trebuie să înţelegi de la ce te abţii. Dacă doamna Mizil nu ştie ce votează, înseamnă că nu trebuie să mai voteze şi să găsim un preşedinte care ştie ce votează“, a spus Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie