Oana Niculescu Mizil: Calarasenii au nevoie de o politica de stanga, au nevoie de noi la putere pe plan local si national

Oana Niculescu Mizil: Calarasenii au nevoie de o politica de stanga, au nevoie de noi la putere pe plan local si national

 

Presedintele Organizatiei Judetene PSD Calarasi, deputatul Oana Niculescu Mizil
Presedintele Organizatiei Judetene PSD Calarasi, deputatul Oana Niculescu Mizil

 

In ultima perioada se vorbeste tot mai mult de posibila Alianta dintre PSD si Alianta de Centru Dreapta. Informatia este subiect de discutie pe majoritatea canalelor de stiri (tv, presa scrisa sau audio). In acest context, presedinta Organizatiei Judetene PSD Calarasi, deputata Oana Niculescu Mizil, opineaza ca, indiferent de sondajele facute de unii sau altii, trendul PSD este cel din 2009, adica primul loc, fapt pe care vrea sa-l mentina si in 2011, 2012… 2025. De asemenea, Mizil mai precizeaza, printr-un comunicat de presa, ca, in primul rand, aceasta alianta trebuie sa tina cont de la nevoile reale ale oamenilor iar politica de stanga este cea de care au calarasenii nevoie, in rest… “e politica de bodega, unde stiu ca unii dintre adversarii mei se simt puternici”. In randurile de mai jos va prezentam declaratia integrala a Oanei Mizil cu privire la Alianta PSD-ACD.

“Foarte multi dintre colegii si prietenii mei din PSD Calarasi m-au intrebat in ultimele zile ce cred eu despre aceasta alianta, nu mai vobesc despre colegii mei social-democrati de prin toate colturile tarii, care vor sa stie parerea mea. La fel de interesati de pozitia mea cred ca sunt si mai multi lideri PNL de prin Calarasi sau de prin alte colturi ale tarii. Pe toti acestia, ii rog sa citeasca cu atentie ce scrie mai jos.

In primul rand, eu personal, si o spun deschis, vreau ca aceasta alianta sa plece de la nevoile reale ale oamenilor. De la pensii si salarii incredibil de mici, de la taxele si impozitele obscen de mari care se platesc fara rezultate in viata de zi cu zi a romanilor.  Vreau o alianta care sa aiba la baza un program solid, care sa  poata sa schimbe situatia tuturor celor din Calarasi si din tara care o duc din ce in ce mai greu. Daca nu vom avea aceasta baza solida, nu facem decat sa vorbim vorbe si sa vindem pielea ursului din padure. Poate unii or face politica de dragul politicii, dar eu am o datorie fata de calarasenii care m-au primit cu sufletul deschis.

Abia dupa ce vom avea acest program, ne permitem sa discutam despre cine unde candideaza. Mai mult, inaintea oricarei discutii despre persoane, trebuie puse principiile si valorile.  Cei cu care vom veni in fata oamenilor nu pot sa mai reia practicile corupte si clientelare care sunt astazi atat de vizibile in spatiul public, care au dus pana la urma la situatia in care cei putini care conduc o duc bine, iar cei multi rabda si indura, intrebandu-se cand le va veni si lor vremea sa traiasca bine.

Toata lumea se intreaba ce ne facem cu candidaturile. Haideti sa va zic ce cred eu. Principiul dupa care ne vom alege candidatii, in aceasta potentiala Alianta PSD-ACD, trebuie sa fie sustinerea oamenilor. Nimeni nu are locul garantat din start, doar pentru ca a fost ales in 2008. Multe lucruri s-au schimbat de-atunci si oamenii vor fi cei consultati inainte de a fi batute in cuie candidaturi.

Ca sa fie lucrurile foarte clare, PSD Calarasi este un partid mare, cu mult potential, cu oameni de o mare valoare, cu multi potentiali candidati de o reala valoare profesionala si umana. Nu ne sperie luptele electorale si nu ne este frica de nimeni. Nimeni nu ne vinde si nimeni  nu negociaza pe spatele nostru.

Nu as vrea ca unii dintre politicienii din Calarasi sa se grabeasca si sa se apuce de sondaje de opinie care sa arate ca situatia politica din judet arata cum vor ei sa arate si ca pe primul loc se afla cel care plateste. Adevarul este urmatorul: indiferent ce sondaje vor scoate unii din palarie in perioada urmatoare, votul calarasenilor de la ultimele alegeri, din 2009, arata foarte clar ca PSD este pe primul loc, acesta este trendul pe care contam cand spunem ca in 2012 vom face ca PSD Calarasi sa recastige judetul. Calarasenii au nevoie de o politica de stanga, au nevoie de noi la putere pe plan local si national. Restul e politica de bodega, unde stiu ca unii dintre adversarii mei se simt puternici”.

Marga Nicolae

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments