Oana Niculescu-Mizil aduce din nou Mamovan-ul in Calarasi

Cele mai citite

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a facilitat deplasarea MAMOVAN-ului in judet
Deputatul Oana Niculescu-Mizil a facilitat deplasarea MAMOVAN-ului in judet

La sfarsitul acestei luni, unitatea mobila de diagnostic pentru depistarea cancerului de col uterin si la san (MAMOVAN) va fi prezenta din nou in judet, pentru a ajuta calarasencele cu teste de specialitate. MAMOVAN-ul a mai fost la Calarasi in primavara anului trecut adus de presedinta PSD-istilor calaraseni, Oana Niculescu Mizil. Si de aceasta data, tot Oana Niculescu-Mizil este cea care a facilitat deplasarea MAMOVAN-ului in judet.

“Am fost foarte impresionata de succesul primei vizite aici a MAMOVAN-ului. Faptul ca s-au facut sute de teste Babes Papa Nicolau si sute de mamografii este o bucurie pentru mine ca femeie, pentru ca stiu ca femeile din judet au putut sa vada exact daca sufera sau nu de vreo afectiune. Este ingrozitor ca femeie sa te sperii ca ai putea avea cancer la san si sa nu-ti poti permite analizele si sa fii nevoita sa traiesti cu gandul ca ai putea fi bolnava sau, mai rau, ca ai putea sa mori. Doar femeile cred ca pot intelege acest lucru. De asta m-am dus la prietenii mei de la Fundatia Renasterea, la Mihaela Geoana, si am rugat-o sa ne mai trimita odata in judet MAMOVAN-ul, iar dansa a acceptat. Ma bucur foarte mult ca femeile din municipiu si din judet vor avea iar ocazia sa-si faca analizele gratuit”, ne-a declarat Oana Niculescu Mizil.

Aceasta unitate mobila se va afla in Calarasi incepand cu data de 25.03.2011 pentru doua saptamani si, ulterior, in Oltenita pentru aceeasi perioada.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie