Oamenii legii din Moreni au confiscat marfă contrafăcută

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"
 

 

 

Angajaţii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au organizat şi executat la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune pe linia comercializării de produse contrafăcute, în mediul urban şi rural, fiind controlate 4 unităţi economice. Ca urmare a verificărilor, au fost constatate două cazuri de încălcare a prevederilor legale, respectiv la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Moreni, unde au fost depistate expuse spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, despre care exista suspiciunea că ar putea fi contrafăcute, având în vedere calitatea slabă a acestora, preţul scăzut şi locul de provenienţă. Produsele în valoare de 1.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pe numele reprezentantului legal al firmei, M. Liliana, de 34 de ani, din Moreni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse contrafăcute.

De asemenea, în urma unor verificări efectuate la sediul unei alte societăţi comerciale din municipiul Moreni, au fost depistate expuse spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, despre care exista suspiciunea că ar putea fi contrafăcute. Produsele în valoare de 800 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pe numele administratorului firmei, D. Cornel, de 51 de ani, din Moreni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse contrafăcute.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie