Oamenii legii din Moreni au confiscat marfă contrafăcută

Data:

 

 

 

Angajaţii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au organizat şi executat la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune pe linia comercializării de produse contrafăcute, în mediul urban şi rural, fiind controlate 4 unităţi economice. Ca urmare a verificărilor, au fost constatate două cazuri de încălcare a prevederilor legale, respectiv la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Moreni, unde au fost depistate expuse spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, despre care exista suspiciunea că ar putea fi contrafăcute, având în vedere calitatea slabă a acestora, preţul scăzut şi locul de provenienţă. Produsele în valoare de 1.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pe numele reprezentantului legal al firmei, M. Liliana, de 34 de ani, din Moreni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse contrafăcute.

De asemenea, în urma unor verificări efectuate la sediul unei alte societăţi comerciale din municipiul Moreni, au fost depistate expuse spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, despre care exista suspiciunea că ar putea fi contrafăcute. Produsele în valoare de 800 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pe numele administratorului firmei, D. Cornel, de 51 de ani, din Moreni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse contrafăcute.

 

 

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...