Oamenii legii damboviteni au prins patru persoane, ce au pus in circulatie bancnote contrafacute

Cele mai citite

Patru barbati sunt cercetati pentru falsificare de bani
Patru barbati sunt cercetati pentru falsificare de bani

Patru persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 23 de ani, au fost prinse de politistii damboviteni, in urma unor investigatii incepute la sfarsitul anului trecut, ce au probat ca acestia au contrafacut mai multe bancnote si le-au pus in circulatie pe raza judetului Dambovita si in Bucuresti.

“[…]S-a probat faptul ca in cursul lunilor noiembrie-decembrie 2010 au contrafacut si pus in circulatie mai multe bancnote de 200 lei, in total fiind retrase din circuitul monetar un numar de 12 bancnote contrafacute”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dambovita.

Conform sursei citate, in decembrie 2010 au fost identificati doi dintre tineri, dupa ce au procurat si plasat pe raza municipiului Bucuresti mai multe bancnote contrafacute. Au fost prezentati procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste si s-a dispus fata de acestia masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 de zile.

Urmare a extinderii cercetarilor, tot in luna decembrie a anului trecut, a fost prins in flagrant un alt membru al grupului in timp ce incerca sa plaseze 10 bancnote contrafacute. Pe numele celui in cauza a fost emis mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunii de fals de moneda si alte valori, masura preventiva fiind prelungita ulterior cu inca 20 de zile.

Cel de-al patrulea membru al grupului a fost identificat in ianuarie 2011 pe raza municipiului Bucuresti, fiind retinut pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost emisa ordonanta de obligare de a nu parasi localitatea pentru o perioada de 30 de zile, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie