Oamenii legii buzoieni au efectuat controale preventive, in zona pietelor din municipiu

Data:

Oamenii legii buzoieni au efectuat controale in piete
Oamenii legii buzoieni au efectuat controale in piete

Efective din cadrul Politiei Municipiului Buzau, impreuna cu jandarmi si politisti comunitari, au actionat in zonele Piata Centrala, cartier si Piata Micro XIV, cartier si Piata Dorobanti, pentru prevenirea infractiunilor contra patrimoniului, a furturilor din buzunare, din tejghele si sacose, indepartarea din zona a persoanelor care apeleaza la mila trecatorilor si luarea masurilor legale impotriva celor care desfasoara activitati comerciale fara respectarea prevederilor legale.

Totodata, au fost avute in vedere si aspectele referitoare la traficul rutier din zonele vizate. In total, au fost legitimate peste 40 de persoane si s-au efectuat verificari la 12 societati comerciale, 7 unitati de alimentatie publica si 16 producatori agricoli, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 34 de sanctiuni contraventionale.
Sapte dintre amenzi au fost aplicate la legea privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 11 pentru desfasurarea de acte de comert stradal, in locuri neautorizate, 4 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 12 la legea privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale a fost de 3.960 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...