O șoferiță de 21 de ani, aflată la volanul unui BMW, a derapat și a distrus un gard și un stâlp de electricitate

Cele mai citite

Duminică, în Târgoviște, pe strada Calea Domnească, o tânără șoferiță în vârstă de 21 de ani a suferit un accident grav. Ea conducea un BMW când a pierdut controlul mașinii și a derapat, lovind un gard și un stâlp de electricitate.

Din fericire, ocupanții mașinii nu au suferit răni grave, dar au trecut printr-o experiență înspăimântătoare. Poliția a intervenit la fața locului și a demarat o investigație pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Nu aveam viteză. Am derapat pe pietriș. Pur și simplu mergeam cu viteza legală și mi-a furat mașina din spate”, a povestit un tânăr, pasager în autoturism.

La locul accidentului, pompierii au fost solicitați să intervină și să elibereze drumul de toate resturile.

La fața locului am găsit un auto intrat într-un stâlp din beton de electricitate. În urma accidentului nu aufost victime, ci doar pagube materiale. Am asigurat zona pentru a nu se produce alte evenimente”, a declarat șeful Gărzii de Intervenție al ISU, prezent la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie