O scenă nouă şi linie de transport specială, pentru Summer Well

Date:

Summer-Well-2013Festivalul Summer Well care se va desfăşura sâmbătă şi duminică pe domeniul Ştirbey din Buftea, lângă Bucureşti, va avea la ediţia din acest an şi o scenă secundară, pentru reprezentaţiile trupei japoneze de dans ENRA, care vine în premieră în România.
Pe lângă scena principală pe care vor urca THE XX, Glasvegas, Michael Kiwanuka, Eugene McGuinness, Blood Red Shoes, Suede, The Vaccines, Everything Everything, Spector şi The Family Rain, va fi amenajată o scenă secundară pentru dansatorii japonezi de la ENRA, care vor avea momente diferite în fiecare seară a festivalului, înainte de concertele headliner-ilor. Show-ul celor de la ENRA combină proiecţiile cu dansul.
În cadrul festivalului vor exista şi două zone dedicate filmului (Pop Up Cinema), o expoziţie, 3D mapping şi zone de relaxare. Vor exista şi două zone de Food & Drinks unde participanţii vor putea găsi şi meniuri vegetariene şi bucătărie raw.
Pentru a putea ajunge la festival a fost creată o linie specială de transport dedicată Summer Well.
Autobuzele vor pleca în fiecare zi de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei) începând cu ora 14,30 şi vor funcţiona până în jurul orei 1,00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic şi 7 lei dus-întors pentru cei care nu au. Autobuzele vor circula la un interval de aproximativ jumătate de oră.
În Buftea există spaţii de parcare amenajate. O parte dintre acestea – aproximativ 350 de locuri – se găsesc chiar în apropierea domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea domeniului.
Potrivit organizatorilor, pe domeniul Ştirbey nu există locuri de campare. În schimb, va exista un program desfăşurat de unul dintre partenerii festivalului, intitulat „Fieldcandy camping”, prin care se pot câştiga corturi ce pot fi folosite în timpul evenimentului. Astfel, posibilitate de campare vor avea doar cei care câştigă programul promoţional.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, care deţine un abonament valabil.
La intrarea în spaţiul festivalului şi după validarea abonamentului, participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile ale evenimentului.
În cadrul Summer Well, accesul cu animale de companie este interzis.
Festivalul are o capacitate de aproximativ 12.000 de persoane. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...