O reţea de traficanţi de droguri din Argeş a fost distrusă de poliţişti şi procurori

Cele mai citite

În urma unor percheziții desfășurate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, alături de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, cinci rezidenți din județul Argeș au fost reținuți pentru trafic de droguri și arestați preventiv. Acțiunea a avut loc vineri seara, când s-au efectuat șapte percheziții domiciliare în municipiul Câmpulung și orașul Mioveni la locuințele celor cinci suspecți.

Ancheta relevă că, începând cu anul 2022 și până în octombrie 2023, suspecții au fost implicați în activități susținute de comercializare a substanțelor cu efect psihoactiv și a drogurilor de risc și mare risc, cum ar fi ADB Butinaca, canabis și 3-CMC (cristal). Aceste substanțe erau vândute consumatorilor din județul Argeș, în special tinerilor, inclusiv elevilor de liceu, la prețuri cuprinse între 25 și 500 de lei.

Pe parcursul perchezițiilor, au fost descoperite și confiscate aproximativ 100 de grame de substanță cristalină, considerată a fi droguri de mare risc, precum și cântare electronice, 5 telefoane mobile și alte dovezi relevante.

La data de 3 noiembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea celor cinci suspecți pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a decis arestarea lor preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Această operațiune de combatere a traficului de droguri a beneficiat de sprijinul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, cu sprijinul jandarmilor din Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie