O persoană rănită, după ce un microbuz a fost lovit de un TIR

ambulantaO persoană a fost rănită, miercuri, într-un accident produs pe DN 1 B Ploieşti – Buzău, în localitatea prahoveană Chiţorani, după ce un microbuz a fost lovit de un TIR, traficul în zonă fiind restricţionat.
Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, şoferul microbuzului nu s-a asigurat când a pornit de pe loc, autovehiculul fiind lovit de un TIR, apoi proiectat într-un autoturism staţionat pe partea dreaptă a şoselei.
În urma impactului, o femeie, pasageră în microbuz, a fost rănită, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
Directorul Serviciului de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că femeia are o fractură deschisă la un braţ, un traumatism cranio-cerebral minor şi multiple excoriaţii.
În urma accidentului, prima bandă a sensului de mers Ploieşti – Buzău este blocată, circulaţia desfăşurându-se pe cealaltă bandă, dirijată de poliţişti.
Zona în care s-a produs accidentul, DN 1 B, este, potrivit statisticilor Poliţiei Rutiere Prahova, unul dintre tronsoanele de drum pe care au loc cel mai frecvent accidente grave.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments