O operațiune de percheziție s-a desfășurat în București împotriva unor persoane suspectate de vânzarea de cocaină și metamfetamină

Data:

În data de 7 iulie 2024, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călărași, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, au efectuat o percheziție la domiciliul unor persoane din municipiul București într-o cauză privind traficul de droguri de mare risc.

Conform informațiilor obținute în urma investigațiilor penale, în perioada iunie – iulie 2024, un suspect a achiziționat, deținut și vândut în mod repetat diverse cantități de cocaină consumatorilor din București.

În aceeași zi, suspectul a fost surprins în flagrant în timp ce împreună cu un membru al familiei sale comercializa 17 grame de cocaină și aproximativ 15 grame de metamfetamină.

În timpul percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 40 grame de metamfetamină, 50 grame de cannabis, două grindere, suma de peste 18.000 lei, precum și alte mijloace de probă.

Audierile au avut loc la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Călărași, în timp ce activitățile de urmărire penală au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași.

În această acțiune au fost implicați și jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT – Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...