O nouă generaţie de agenţi de poliţie a absolvit la Câmpina

Cele mai citite

absolvire CampinaVineri, 28 iunie, în prezenţa şefului Poliţiei Române, chestor şef de poliţie Petre Tobă, a avut loc ceremonia de primire a gradului profesional de agent de poliţie a absolvenţilor Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ Câmpina.
,,Poliţia Română vă primeşte în rândurile ei cu multă speranţă, vă cer să fiţi fermi, intransigenţi, să aplicaţi toate cunoştinţele deprinse pe băncile şcolii, să daţi dovadă de promptitudine şi profesionalism în misiunile care vă vor fi încredinţate.”, le-a spus şeful Poliţiei Române noilor poliţişti care au depus jurământul de credinţă.
Absolvenţii au părăsit băncile şcolii de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr“ Câmpina pentru a-şi începe activitatea în unităţile la care vor fi repartizaţi şi a se alătura comunităţii.
Astfel, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au absolvit 648 de poliţişti, iar la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Vasile Zăgănescu” Boldeşti au absolvit 8 poliţişti cu specializarea logistică, şef de promoţie fiind un tânăr poliţist care a absolvit cu media 9,76.
Absolvenţii vor fi repartizaţi în structurile operative ale Poliţiei Române, majoritatea la formaţiunile de ordine publică, din mediul rural, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală, ţinând cont de nevoile instituţiei.
Noii poliţişti se vor prezenta la unităţile la care au fost repartizaţi pentru a-şi începe activitatea profesională în slujba legii şi a comunităţii, la data de 8 august.
„Sunteţi tineri, sunteţi entuziaşti şi cu siguranţă sunteţi una dintre cele mai bine pregătite promoţii, crescută şi educată în spirit european. Vă aşteaptă în faţă o carieră frumoasă, dar dificilă, care presupune de multe ori sacrificii, însă vă garantez că, atunci când veţi reuşi să vă duceţi la bun sfârşit misiunea, veţi avea satisfacţia de a fi câştigat respectul cetăţeanului“, le-a mai spus chestorul şef Petre Tobă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie