O grupare infractionala a fost destructurata de politistii judiaciaristi ilfoveni

Data:

 

Politistii ilfoveni au destructurat o grupare infractionala
Politistii ilfoveni au destructurat o grupare infractionala

 

Politisti de investigatii criminale ai I.P.J. Ilfov, sprijiniti de luptatori de interventie rapida din cadrul I.G.P.R. si jandarmi ai I.J.J. Ilfov, in baza autorizatiilor de perchezitie, au descins simultan in 28 de imobile, in vederea depistarii si probarii activitatii infractionale a membrilor unei grupari infractionale, precum si pentru depistarea unor bunuri provenite din aceste fapte.

Membrii gruparii sunt suspectati de savarsirea, in perioada iulie – octombrie a.c., a 20 de infractiuni contra patrimoniului: furturi din locuinte permanente, sau aflate in constructie, autoturisme si talharii.

Din cercetari a reiesit ca gruparea a actionat pe raza judetului Ilfov, in localitatile Branesti, Ganeasa, Piteasca si Cozieni, dar si pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Calarasi.

In fapt, suspectii patrundeau in locuinte atunci cand proprietarii nu erau acasa, in general prin fortarea ferestrelor, iar in cazul locuintelor in constructie, faptele erau savarsite de obicei la sfarsit de saptamana sau seara, la finalul zilei de lucru, gasind in curte unelte si materialele folosite in constructii, neasigurate.

Talhariile s-au comis in special in zone necirculate, neiluminate, victimele fiind amenintate si deposedate de bijuterii, telefoane mobile si bani.

Pana in prezent, politistii de investigatii criminale au reusit identificarea si probarea activitatii infractionale a sapte persoane, din localitatile Ganeasa si Branesti.

De asemenea, in urma activitatilor demarate in aceasta dimineata, au fost identificate  23 de  persoane, care au fost conduse la sediul Politiei Ilfov pentru audieri, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masuri legale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu.

In urma perchezitiilor efectuate, au fost depistate mai multe bunuri, susceptibile a proveni din savarsirea de infractiuni, precum si obiecte folosite la comiterea acestora.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a activitatii infractionale a suspectilor.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...