O femeie în vârstă de 59 de ani a fost descoperită carbonizată în urma unui incendiu care a izbucnit în locuința sa

Cele mai citite

Sâmbătă, în orașul Amara, o femeie în vârstă de 59 de ani a fost descoperită carbonizată în urma unui incendiu care a izbucnit în locuința sa. Echipajele de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița au intervenit timp de aproximativ trei ore pentru a stinge focul.

La fața locului, Detașamentul de pompieri Slobozia a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, alături de o ambulanță SMURD. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu intensitate în acoperișul casei, precum și în bucătărie și într-o anexă.

„Ca urmare a producerii evenimentului au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, o bucătărie pe o suprafaţă de aproximativ 12 metri pătraţi şi o anexă pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spaţii închise (lumânare).

Din nefericire, în interiorul locuinţei a fost găsită o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 59 de ani, carbonizată”, se arată într-un comunicat transmis de ISU Ialomiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie