O femeie în vârstă de 46 de ani a fost plasată în arest preventiv, fiind acuzată de uciderea concubinului său

Cele mai citite

În Câmpina, județul Prahova, o femeie în vârstă de 46 de ani a fost plasată în arest preventiv, fiind acuzată că l-a înjunghiat fatal pe partenerul său de viață. Cadavrul bărbatului a fost descoperit în scara blocului. Individul era recunoscut pentru problemele sale, iar vecinii au apelat repetat la Poliție din cauza scandalurilor în care cei doi erau implicați.

Crima s-a petrecut în dimineața de vineri. La ora 7:45, un apelant a alertat Poliția că există o persoană inconștientă în scara unui bloc din municipiul Câmpina. Odată ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit trupul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care fusese înjunghiat în zona toracelui cu un cuțit. Din păcate, acesta era decedat, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit surselor principalul suspect în acest caz este concubina victimei, o femeie în vârstă de 46 de ani. Relația dintre cei doi era caracterizată de conflicte, iar vecinii au raportat în mod repetat zgomote și scandaluri ce proveneau din locuința lor. După ce a fost interogată și au fost adunate probe, suspecta a fost reținută, iar ulterior, judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă în numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Individul care a fost internat la spital în urma incendiului din Aluniș este bănuit că ar fi declanșat el însuși focul la locuința sa

Au apărut informații proaspete cu privire la incendiul devastator din Aluniș, în urma căruia două locuințe, un vehicul și...

Alte articole din aceasta categorie