O femeie din Otopeni și-a ars de viu bebelușul

Cele mai citite

În luna aprilie, într-un incident tragic, o femeie din Otopeni și-a aruncat bebelușul abia născut în sobă. Descoperirea acestei fapte îngrozitoare a avut loc abia după ce femeia a fost adusă în stare gravă la un spital din București, iar anchetatorii din Ilfov au intervenit în caz.

Femeia din Otopeni, în jurul vârstei de 40 de ani, este acuzată de anchetatori că și-a incinerat bebelușul nou-născut în sobă. Conform surselor judiciare, acest act crud ar fi avut loc la sfârșitul lunii aprilie. Un tânăr din Otopeni a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a alertat autoritățile cu privire la starea inconștientă a mamei sale, care zăcea pe jos într-o baltă de sânge.

La fața locului, o ambulanță a sosit de urgență, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Elias din București. Medicii au constatat că pacienta suferise o pierdere semnificativă de sânge în urma nașterii. Nou-născutul nu era de găsit, astfel că medicii au informat imediat Poliția despre situație.

Polițiștii din Ilfov s-au deplasat la locuința femeii pentru a investiga cazul. Ei au aflat că la adresa respectivă locuia concubinul femeii și trei băieți, pe care ea îi avea din relații anterioare. Doi dintre acești băieți erau majori, iar celălalt avea 10 ani.

Rudele au furnizat polițiștilor informații despre locul în care femeia a fost găsită inconștientă și unde se mai afla o baltă de sânge. De asemenea, o dâră de sânge era vizibilă, conducând către gura sobei cu lemne. La acel moment, unul dintre polițiști a deschis ușa sobei și a fost martorul trist al descoperirii. Între lemnele abia arse zăcea trupul carbonizat al unui bebeluș nou-născut.

Din cauza stării grave în care se afla femeia, aceasta nu a putut fi arestată, dar a fost menținută sub supraveghere în spital. Cu toate că pierdea o cantitate semnificativă de sânge, femeia a aprins focul în sobă, iar atunci când flacăra s-a intensificat, a aruncat bebelușul înăuntru și a închis ușa de fontă. Mai târziu, starea ei s-a înrăutățit și a leșinat în mijlocul casei.

Anchetatorii au colectat probe din corpul nou-născutului, precum și din fragmentele recuperate din placentă și cordonul ombilical. Aceste probe au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică pentru expertiză.

În același timp, autoritățile au deschis un dosar penal pentru violență în familie sub forma omorului, iar investigația este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie