O femeie din comuna Prundu, ucisă de câinele Amstaff al fiului ei

O femeie din comuna Prundu, ucisă de câinele Amstaff al fiului ei

O femeie din județul Giurgiu a murit după ce a fost atacată de unul dintre câinii fiului ei, rasa Amstaff. În vârstă de 77 de ani, bătrâna hrănea animalele în momentul în care a fost atacată.  Tragedia a avut loc miercuri, 2 septembrie.

Polițiștii de la IPJ Giurgiu s-au deplasat la o locuință din comuna Prundu, în urma unei sesizări primite de la o vecină, care a auzit strigătele femeii atacate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deținea în curtea locuinței, 2 câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 77 de ani, pe timpul desfășurării activităților de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia”, au declarat poliţiştii.

Apelul a fost dat de o femeie care a încercat să o scoată pe bătrâna de 77 de ani din colţii dulăului. Însă atunci când au ajuns la adresa indicată, medicii nu au mai putut face nimic. Femeia, mușcată de zeci de ori, murise.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu câinele nu era înregistrat aşa cum este obligatoriu în cazul raselor periculoase. Nu avea nici microcip.

Cel de-al doilea câine va fi înregistrat şi dat spre adopţie. Până când îşi va găsi un stăpân, va rămâne într-un centru din satul Uzunu, judeţul Giurgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.