O femeie de 67 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe

Cele mai citite

Miercuri seară, în Pitești, o femeie în vârstă de 67 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuințe. Se încearcă determinarea cauzei acestui incident tragic, și anume dacă a fost un accident sau o sinucidere, de către polițiști.

”În seara zilei de 03 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani, a transmis, miercuri seară, IPJ Argeş.

Sursa citata a confirmat că polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din Pitești au preluat investigația și a fost întocmit un dosar penal pentru a asigura legalitatea cercetărilor.

”Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a mai transmis sursa citată.

În conformitate cu informațiile furnizate de surse judiciare, femeia avea probleme de sănătate, dar nu a lăsat niciun bilet de adio. Cu toate acestea, nu este clar încă dacă decesul a fost cauzat de un accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie