O femeie a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de o ambulanta SMURD

Cele mai citite

O femeie a ajuns la spital dupa ce a fost lovita, joi, de o ambulanta tip SMURD in zona Liceului Auto din municipiul Calarasi, pe trecerea de pietoni.
Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Judetean Calarasi, medicul Laurian Ionita, a declarat pentru AGERPRES ca in prezent starea generala a femeii este buna si in continuare este supusa investigatiilor medicale.
Purtatorul de cuvant al IPJ Calarasi, inspector Ramona Tudor, a declarat pentru AGERPRES ca in urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca femeia a fost lovita de ambulanta SMURD in timp ce se angajase in traversarea strazii prin loc prevazut cu marcaj pentru trecerea de pietoni.
De asemenea, in urma cercetarilor s-a stabilit ca echipajul SMURD se afla in misiune si se deplasa cu semnalele luminoase in functiune. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Calarasi, femeia are 78 de ani si este din municipiul Calarasi.
Conducatorul auto al echipajului SMURD a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ. In continuare se efectueaza cercetari in dosarul penal intocmit in aceasta cauza conducatorului auto de pe ambulanta SMURD.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ