O fabrică din Argeș, cu o forță de muncă formată din sute de angajați, a atins o cifră de afaceri remarcabilă!

Cele mai citite

Yildiz Entegre România, compania care administrează uzina de plăci din fibră de densitate medie (MDF) din localitatea Oarja, județul Argeș, a înregistrat o creștere notabilă a cifrei de afaceri în 2022. Conform calculelor ZF.ro, afacerile companiei au înregistrat un avans de 23,5%, atingând valoarea de peste 723 milioane de lei.

Această entitate face parte din grupul turc Yildiz Entegre și a inaugurat fabrica de MDF din Oarja în 2018, după o investiție de peste 725 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 150 de milioane de euro. În anul 2022, aceasta a raportat o cifră de afaceri de 723,1 milioane de lei (echivalentul a 146,6 milioane de euro), înregistrând o creștere de 23,5% față de anul precedent, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Cu toate acestea, profitul companiei a înregistrat o scădere semnificativă în 2022, reducându-se la 22,3 milioane de lei (4,5 milioane de euro), față de câștigul net de 57,8 milioane de lei (11,7 milioane de euro) înregistrat în 2021, potrivit datelor publice. La nivelul anului 2022, Yildiz Entegre România avea în medie 237 de angajați.

Fabrica din județul Argeș ocupă o suprafață de aproximativ 40 de hectare, din care 76.000 de metri pătrați reprezintă suprafața construcției și produce MDF, un material lemnos de calitate superioară față de plăcile aglomerate din lemn (PAL).

Printre produsele fabricate de Yildiz Entegre România se numără MDF, MDF melaminat, panouri capac, parchet laminat și uși din MDF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie