O fabrică de mezeluri din Ilfov, închisă și amendată cu 70.000 de lei de ANPC 

Cele mai citite

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au luat decizia de a închide temporar o fabrică de mezeluri din județul Ilfov, în urma descoperirii mai multor nereguli, printre care se numără murdăria și rugină. Amenzile aplicate în acest caz se ridică la suma de 70.000 de lei.

Miercuri, președintele ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat că echipele de control au efectuat verificări la mezelăria Matis, situată în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov.

“Condiţiile de procesare sunt cele pe care le vedeţi în imagini de la zone cu rugină şi vopsea exfoliată până la depozitarea cărnii în zona de acţiune a unor ventilatoare n igienizate. Acolo unde este murdărie şi rugină cu siguranţă suprafaţa respectivă nu poate fi dezinfectata şi întreţinuta corespunzător”, a afirmat Horia Constantinescu.

În consecință, ANPC a retras de la vânzare patru tone de carne și a dispus închiderea temporară a unității de producție, restaurantului și magazinului până la remedierea deficiențelor constatate. Pe lângă aceasta, au fost impuse amenzi în valoare totală de 70.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie