O elevă de 9 ani din Buzău își acuză profesorul de agresiune sexuală

Cele mai citite

Poliția Județeană Buzău a inițiat o investigație în urma plângerii unui tată cu privire la presupusa agresiune sexuală asupra fiicei sale de nouă ani. Suspectul în cauză este un individ care anterior a fost învățătorul copilei, dar în prezent lucrează ca profesor de limba engleză la o școală din Măgura.

Persoana în cauză, în vârstă de 47 de ani, a fost în trecut cadru didactic pentru fata care acum acuză agresiunea sexuală. Aceasta s-a întâmplat la școala din satul Ciuta, în comuna Măgura. În prezent, acest bărbat predă limba engleză la clasa unde învață și fiica care susține că a fost victima unui abuz.

După ce copila i-ar fi dezvăluit părintelui motivul pentru care nu mai dorea să meargă la școală, acesta a decis să își facă singur dreptate și a intrat fără avertisment în clasa unde era prezent noul învățător al fetei, care nu avea cunoștință de cele întâmplate.

După o confruntare fizică cu învățătorul, tatăl copilei s-a deplasat la școala din satul Măgura, unde profesorul de engleză predă, cu gândul de a cere explicații. În această perioadă, conducerea școlii și Poliția fuseseră informate, iar învățătorul acuzat a fost descoperit în curtea școlii alături de forțele de poliție, unde au avut o discuție despre evenimentele respective.

În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal și a început investigațiile pentru presupusul viol.

În data de 9 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pârscov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o unitate de învăţământ din zona de competenţă, are loc un conflict între tatăl unei eleve şi un cadru didactic, pe motivul că fiica sa ar fi fost agresată sexual de către acesta. Având în vedere sesizarea, poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi, din primele investigaţii, a reieşit că actele de agresiune s-ar fi săvârşit în perioada septembrie 2022- septembrie 2023. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cercetările fiind continuate, sub coordonarea parchetului, în vederea clarificării situaţiei”, a transmis Ane Marie Vrapciu purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

În același timp, învățătorul de la școala din Ciuta, care a fost agresat de tatăl copilei fără a avea vreo culpă, a depus o plângere la poliție pentru agresiune, astfel că forțele de ordine desfășoară o anchetă și la instituția de învățământ din satul Ciuta.

Polițiștii trebuie să stabilească în urma investigației ce s-a întâmplat cu adevărat în ceea ce-l privește pe profesorul de engleză, având în vedere că colegii săi din cadrul școlii afirmă că acest dascăl era un model de cadru didactic, cu o experiență de peste 20 de ani la catedră, fără a exista vreun moment în care să planeze suspiciuni asupra lui.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Cazanele Dunării: bijuteria naturală a României

Cazanele Dunării, un miracol geografic situat în partea de sud-vest a României, reprezintă o comoară naturală cu o frumusețe...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ