O corigenţă, 250 de lei

Cele mai citite

Articolul O corigenţă, 250 de lei este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

250 de lei a cerut un de matematică din Olteniţa pentru a-l scăpa de corigenţă pe un elev. Anchetatorii au intrat pe fir şi l-au demascat pe dascăl. El a fost prins în de poliţiştii de şi procurori în timp ce primea 100 de lei de la un elev.

mita

Ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciul de Investigarea Fraudelor, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, l-au prins în flagrant pe N.G., de 59 ani, profesor din Olteniţa, în timp ce primea de la un elev de 100 lei, reprezentând a doua tranşă din cei 250 lei pretinşi pentru a nu-l lăsa corigent la matematică. În urma flagrantului, procurorul a dispus reţinerea pentru 24 ore a suspectului sub aspectul săvârşirii infracţiuni de luare de mită. Acesta urmează să fie prezentat, la data de 29 mai în faţa magistraţilor Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

adevarul.ro

Alte articole similare

Articolul O corigenţă, 250 de lei este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie