O copilă de 12 ani din Călăraşi a fost abuzată sexual în repetate rânduri de către un bărbat de 49 de ani

Cele mai citite

Un bărbat de 49 de ani din Suceava  a obligat  o copilă de 12 ani din Călăraşi să întreţină relaţii sexuale în repetate rânduri şi să îi trimită imagini în ipostaze explicit sexuale. Suspectul se află acum în arest preventiv.

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada mai-iulie 2023, inculpatul a determinat o persoană vătămată minoră (în vârstă de 12 ani) să realizeze şi să îi transmită materiale pornografice, pe care le-a deţinut şi stocat în sisteme informatice. De asemenea, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, i-a solicitat, în mod repetat, persoanei vătămate minore să se întâlnească şi profitând de starea de vulnerabilitate a victimei a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale”, transmite DIICOT, printr-un comunicat dat publicităţii joi.

Individul provine din regiunea Suceava, în timp ce fata este originară din Călărași; ancheta este în desfășurare sub coordonarea autorităților din Călărași.

Echipele de polițiști și procurori au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului în Suceava, unde au găsit și confiscat două dispozitive mobile, alături de alte mijloace relevante pentru investigație.

Joi, un judecător specializat în drepturi și libertăți de la Tribunalul Călărași a emis un mandat de arest preventiv pentru suspect, valabil pe o durată de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie