O bătrână de 83 de ani a murit carbonizată în propria casă

O bătrână de 83 de ani a murit carbonizată în propria casă

Joi dimineață, o femeie de 83 de ani, din comuna dâmboviţeană Odobeşti, a fost găsită carbonizată într-o locuinţă mistuită de un incendiu.

Pompierii de la Detaşamentul Titu şi Garda Potlogi au fost alertaţi şi au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Crovu, comuna Odobeşti.   „La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul locuinţei şi anexele alăturate, acesta fiind observat şi anunţat cu întârziere. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 83 de ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul unei anexe (utilizată ca dormitor). Operaţiunea de stingere a durat aproape 2 ore, pompierii reuşind să protejeze şi să salveze din calea flăcărilor o proprietate învecinată (locuinţă şi anexe)”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa.

Conform celor declarate de către pompieri, acoperişul casei a ars pe o suprafaţă de 70 de mp, iar obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, lemne de foc, plante furajere şi alte materiale combustibile au fost distruse.
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că un scurtcircuit electric produs la un televizor aflat sub tensiune este cauza probabilă a producerii incendiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.