O soție de pompier din Arad a INCENDIAT de 5 ori gospodăriile vecinilor

Cele mai citite

O femeie în vârstă de 37 de ani din localitatea Sebiș, județul Arad, a pus pe jar autoritățile (și la propriu și la figurat..), după ce a provocat intenționat mai multe incendii la locuintele vecinilor în aceeași vară, doar pentru a vedea salvatorii arădeni…în acțiune!

Este cunoscut faptul că, reprezentantele sexului frumos au slăbiciune pentru anumiți bărbați cu diverse meserii, astfel că. pompierii fiind în topul preferințelor doamnelor. Astfel că, o femeie din Arad, soție de pompier, a fost hotărâtă să își satisfacă fetișul sexual și a decis să acționeze în consecință, incendiind mai multe locuințe ale veicnilor, doar pentru a putea să cheme colegii de muncă ai soțului pentru a îi admira în timp ce se luptă cu flăcările. Din fericire, slăbiciunea doamnei pentru pompierii în acțiune nu a pus în pericol viața niciunei persoane, însă, pagubele materiale sunt de aproape 200.000 lei.

Femeia a fost arestată prevenitiv pentru 24 de ore și i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere și distrugere din culpă.

“În perioada 22 iulie – 6 noiembrie a.c., pe str. Crişului, din oraşul Sebiş, au izbucnit 5 incendii, la mai multe imobile. În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere şi distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sebiş, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reţinută pentru 24 de ore”, a anunțat într-un comunicat, duminică, IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie