O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier produs pe DN 21

Data:

Ambulanta implicata in accident rutier
Ambulanta implicata in accident rutier

Trei persoane aflate intr-o ambulanta au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut  pe D.N. 21, in afara comunei Dragalina, judetul Calarasi.

In timp ce conducea o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Braila, pe sensul de mers Slobozia – Drajna, cu semnalele luminoase in functiune, conducatorul auto I. Ionel, de 63 ani, din Braila, s-a angajat in depasirea unei betoniere, conduse de M. Constantin, de 51 ani, din orasul Amara, judetul Ialomita, care se deplasa in aceeasi directie de mers.

Ambulanta a intrat in coliziune cu autoturismul marca Ford Focus, condus de S. Valentin, de 19 ani, din Bucuresti, care se deplasa din sens opus.

In urma coliziunii, ambulanta s-a lovit cu partea lateral dreapta de betoniera, apoi s-a rasturnat in afara partii carosabile. Din accident a rezultat ranirea usoara a trei persoane aflate in ambulanta, respectiv a minorului A. Florinel, de 8 ani, si a mamei acestuia, A. Mihaela, de 33 ani, ambii din comuna Chiscani, judetul Braila, precum si a asistentei A. Simona, de 32 ani, din orasul Faurei, judetul Braila, care au fost transportati la Spitalul Judetean Calarasi pentru investigatii medicale.

Toti cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...