O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost descoperită decedată într-o zonă împădurită din județul Argeș. Familia raportase dispariția ei cu o zi înainte.

Cele mai citite

Un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș informează că o adolescentă în vârstă de 15 ani, dată dispărută de către familia sa ieri, a fost găsită decedată luni dimineața într-o zonă împădurită.

Autoritățile au fost alertate duminică seara cu privire la plecarea minorei de 15 ani din locuința sa, situată în comuna Lunca Corbului. Polițiștii, jandarmii, pompierii și voluntarii au inițiat operațiuni de căutare, folosind câine de urmă, camera cu termoviziune și o dronă pentru localizare.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, desfășoară investigații în urma sesizării primite la data de 4 februarie, referitoare la plecarea voluntară a minorei CASIANA ANDREEA PĂUN, în vârstă de 15 ani, de la domiciliul său”, a declarat poliția ieri.

IPJ precizează că nu există suspiciuni la acest moment, dar în scopul asigurării unui cadru legal pentru verificări, va fi întocmit un dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal.

Ultimele articole

Traficantă de droguri la 87 de ani

La 29 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița, în colaborare...

Opera Națională București omagiază feminitatea și celebrează ziua de 8 martie prin baletul Baiadera de Minkus și opera La Traviata de Verdi

Miercuri (6 martie) și joi (7 martie), ora 18:30, Opera Națională București vă invită la spectacolul de operă Povestirile...

Doi bărbați din Călărași au fost arestați preventiv pentru tentativă de omor

În data de 28 februarie 2024, ofițerii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au efectuat cu...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ