Numele si pozele celor care arunca gunoiul la întamplare vor fi facute publice

Data:

Numele si fotografiile brailenilor care sunt prinsi în timp ce arunca la întamplare gunoiul pe domeniul public vor fi facute publice, a declarat joi, în cadrul unei conferinte de presa, primarul din Braila, Aurel Simionescu.
Edilul a precizat ca a luat aceasta decizie deoarece s-au cheltuit sume foarte mari de bani pentru curatarea domeniului public, iar în conditiile în care cetatenii continua sa arunce gunoaiele la întamplare nu se va mai cunoaste ca s-a facut curatenie în oras.
„Le-am cerut echipelor care îi descopera pe cei care arunca gunoiul sa îi fotografieze, iar fotografiile sa fie date publicitatii în presa locala si afisate în locuri publice, sa îi popularizam astfel în fata vecinilor. Ma gandesc sa le raspundem celor în cauza cu aceeasi moneda si sa le punem cate o caruta de gunoi în fata casei sau a societatii, sa vedem daca le convine“, a declarat Simionescu.
Primarul de Braila a mai precizat ca, numai în ultima luna, au fost surprinsi 35 de braileni care depozitau deseuri în locuri publice si au fost sanctionati cu amenzi în suma totala de 4.600 lei.
Aurel Simionescu a mai reclamat faptul ca unii braileni îsi bat joc inclusiv de munca depusa de cei trei sute de elevi din Braila, care participa voluntar, saptamana aceasta, la o ampla actiune de ecologizare a orasului, intitulata „Sa pastram orasul curat“, aruncand gunoaie pe spatiile deja curatate de acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...