Numele si pozele celor care arunca gunoiul la întamplare vor fi facute publice

Cele mai citite

Numele si fotografiile brailenilor care sunt prinsi în timp ce arunca la întamplare gunoiul pe domeniul public vor fi facute publice, a declarat joi, în cadrul unei conferinte de presa, primarul din Braila, Aurel Simionescu.
Edilul a precizat ca a luat aceasta decizie deoarece s-au cheltuit sume foarte mari de bani pentru curatarea domeniului public, iar în conditiile în care cetatenii continua sa arunce gunoaiele la întamplare nu se va mai cunoaste ca s-a facut curatenie în oras.
„Le-am cerut echipelor care îi descopera pe cei care arunca gunoiul sa îi fotografieze, iar fotografiile sa fie date publicitatii în presa locala si afisate în locuri publice, sa îi popularizam astfel în fata vecinilor. Ma gandesc sa le raspundem celor în cauza cu aceeasi moneda si sa le punem cate o caruta de gunoi în fata casei sau a societatii, sa vedem daca le convine“, a declarat Simionescu.
Primarul de Braila a mai precizat ca, numai în ultima luna, au fost surprinsi 35 de braileni care depozitau deseuri în locuri publice si au fost sanctionati cu amenzi în suma totala de 4.600 lei.
Aurel Simionescu a mai reclamat faptul ca unii braileni îsi bat joc inclusiv de munca depusa de cei trei sute de elevi din Braila, care participa voluntar, saptamana aceasta, la o ampla actiune de ecologizare a orasului, intitulata „Sa pastram orasul curat“, aruncand gunoaie pe spatiile deja curatate de acestia.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ