Numărul șoferilor depistați conducând sub influența alcoolului este în creștere în Prahova

Data:

Autoritățile din Prahova au observat o creștere a numărului de șoferi depistați în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au fost sancționați cu dosare penale și suspendarea permisului de conducere.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a emis un comunicat referitor la doi șoferi depistați conducând sub influența alcoolului în ultimele 24 de ore.

Primul dintre aceștia a fost oprit pe strada Crivăț din Urlați, unde polițiștii l-au oprit pentru control. Șoferul, în vârstă de 53 de ani, a prezentat semne evidente de consum de alcool, motiv pentru care a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei.

În consecință, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului pe drumurile publice.

Polițiștii din Câmpina au organizat un filtru pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Filipeștii de Pădure.

Fiind observate semne de intoxicație alcoolică, șoferul a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost ulterior dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcoolemie.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului a unui vehicul pe drumurile publice.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...