O noua actiune de ecologizare organizata de TNL Calarasi

Cele mai citite

Duminica, 10 aprilie, pentru al saselea an consecutiv, tinerii liberali din municipiul Calarasi au sustinut o actiune de ecologizare la periferia orasului.
Data si locatia pentru acest an au fost alese astfel incat actiunea sa vina si in sprijinul bunei gazduiri a Concursului National de Canotaj pentru Juniori ce se va desfasura in urmatoarea perioada pe Canalul Siderurgic. Astfel, tineri liberali au strans gunoaiele din zona Podul 4 intr-un demers la care au participat si tinerii de la OT-PDL, OT-UNPR si TSD.
„Am considerat foarte important sa ne alaturam si noi in sprijinirea organizatorilor acestui eveniment important pentru sportul calarasean, pentru organizatia noastra actiunile ecologice fiind o preocupare continua; acum doua saptamani implicandu-ne in actiunea de plantare de copaci sustinuta de domnul Daniel Dragulin“, a declarat Nicolae Chirana, presedinte al TNL Municipiul Calarasi.
La nivelul judetului Calarasi, in perioada urmatoare se vor desfasura mai multe actiuni de ecologizare sustinute de organizatiile locale ale TNL, sirul acestor actiuni fiind demarat saptamana trecuta in Cuza Voda, unde tinerii liberali din localitate sprijiniti de colegii lor din Gradistea au reusit sa stranga mai bine de 200 de saci de gunoaie de pe strazile celor trei sate ale comunei. Urmatoarele doua actiuni de acest fel vor avea loc in data de 16 aprilie la Dichiseni si Soldanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie