Nou-nascut salvat de echipajul SMURD din Lehliu Gara

Data:

Echipajul SMURD a intervenit in cazul unui nou-nascut
Echipajul SMURD a intervenit in cazul unui nou-nascut

Un echipaj specializat SMURD din cadrul Sectiei de pompieri Lehliu Gara a fost solicitat sa intervina pe raza localitatii Sapunari, pentru acordarea primului ajutor unui copil, in varsta de 9 luni, care fusese externat din spital cu diverse probleme medicale in urma cu doar cateva ore.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul interventiei, copilul era foarte agitat si avea o temperatura de 37,5 grade.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor minorului, dupa care acesta a fost monitorizat si transportat de urgenta la spitalul din orasul Lehliu Gara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...