Nimic nu se pierde. Totul se…fură!

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Jandarmii grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil Slobozia s-au sesizat din oficiu, în data de 27 ianuarie, în jurul orei 18.00, despre faptul că pe b-dul Matei Basarab se aflau trei bărbaţi care transportau într-un cărucior mai multe grătare metalice în lungime de aproximativ doi metri fiecare. Jandarmii au procedat la interceptarea persoanelor şi verificarea activităţilor pe care le desfăşurau. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei trei au sustras grătarele metalice de la canalul pluvial din jurul terenului de sport care aparţine S.C.ENEL Dobrogea, Unitatea Teritorială Slobozia.
Jandarmii le-au întocmit celor trei, G. Costin, de 31 ani, S. Emil, de 33 ani, şi C. Săndel, de 39 de ani, toţi cu domiciliul în Slobozia, actele premergătoare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi „furt calificat”, care au fost înaintate în vederea continuării cercetărilor, la Poliţia Municipiului Slobozia.
Este de menţionat faptul că C. Săndel a mai fost depistat de jandarmi comiţând acelaşi gen de faptă, în zilele de 31.01.2008 şi 03.02.2009. În ambele cazuri, Parchetul a decis scoaterea de sub urmărire penală şi aplicarea unor amenzi administrative.
Grătarele au fost predate  S.C.ENEL, care a evaluat prejudiciul cauzat ca fiind de aproximativ 500 lei.
Ori de câte ori constataţi vreo încălcare a legilor sau manifestări de tulburare a ordinii şi liniştii publice, se recomandă cetăţenilor să apeleze Jandarmeria Română, pe numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img