Nicușor Dan și Gabriela Szabo: Un conflict între administrație și performanță. „Am apreciat-o ca sportivă, a fost extraordinară pentru România, dar ca manager…”

Data:

Demisia Gabrielei Szabo din funcția de director general al Clubului Sportiv Municipal București a fost întâmpinată cu satisfacție de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Deși a recunoscut meritele ei excepționale ca sportivă, edilul a fost tranșant în ceea ce privește calitatea sa de manager, amintind că a formulat împotriva acesteia o plângere la DNA acum doi ani.

„E opinia dumneaei, dar demisia mă bucură, să ştiţi. Am apreciat-o ca sportiv, da, a fost o sportivă extraordinară pentru România, ca manager încă e plângerea formulată la DNA acum doi ani, de mine „, a declarat Nicuşor Dan, marţi, la Parlament.

În replică, Gabriela Szabo l-a acuzat pe primar că a transformat clubul într-un „spațiu de incertitudine, bârfe și conflict”. Demisia sa a venit la doar patru zile după ce fusese repusă în funcție prin hotărâre judecătorească.

Acest episod subliniază tensiunile dintre administrație și lumea sportului, ridicând întrebări despre gestionarea performanței și a resurselor în instituțiile publice.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

Citiți și:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Pericol! Din ce în ce mai mulți urși în zonele locuite din Buzău. Autoritățile promit măsuri rapide

Creșterea numărului de urși care ajung în localitățile din...

Crin Antonescu: „Călin Georgescu și Elena Lasconi nu erau oameni din afara sistemului”

Crin Antonescu, candidatul coaliției PSD-PNL-UDMR la alegerile prezidențiale, a...