Nicolae Florian este sustinut si de UNPR

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

UNPR Giurgiu il va sustine la alegerile locale pe Nicolae Florian, cunoscutul si apreciatul om de afaceri candidand la Primaria Giurgiu din postura de independent. Nicolae Florian, sau Floricel, cum ii zice toata lumea, este deja sustinut laGiurgiusi de catre PP-DD si spera si in alte aliante care sa duca in final la eliminarea de la primarie a lui Lucian Iliescu. Presedintele UNPR Giurgiu, Nicu Stefan a declarat in conferinta de presa de miercuri ca Iliescu poate fi “batut electoral”, cu sanse sigure de reusita, intr-o confruntare unu la unu, in situatia cand se vor mentine mai multi candidati in aceasta cursa, lucrurile find mai complicate. Cu toate acestea, Nicu Stefan a prognosticat ca si intr-o lupta intre trei competitori, Floricel va castiga detasat, pentru a facilita drumul lui Nicolae Florian, seful UNPR retragandu-se din cursa pentru primarie. “Floricel este un om de afaceri dar si un mare sportiv, care a facut multe pentruGiurgiu, in privinta locurilor de munca dar si in alte diverse proiecte. Vom incepe, impreuna, un calendar riguros de actiuni, intalniri si discutii cu oamenii dinGiurgiu”- a mai spus Nicu Stefan.

La randul sau, Nicolae Florian a declarat, printre altele: “ Cred in proiectele comune ale mele si ale sustinatorilor mei si in alternative pentru schimbarea Giurgiului. Avem in calcul proiecte indreptate in primul rand catre cetatean si numai apoi catre investitii. Cu privire la o posibila sustinere a mea pentru actualul primar, va spun ca eu nu am intrat in lupta pentru a sprijini un primar, ci pentru a-l schimba. Daca giurgiuvenii vor dori schimbare, locuri de munca si prosperitate, atunci le vor avea!” a mai spus Nicolae Florian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie