Nereguli in trafic, sanctionate de politistii buzoieni

Cele mai citite

Politistii buzoieni au sanctionat peste 200 de participanti la trafic
Politistii buzoieni au sanctionat peste 200 de participanti la trafic

In prima zi a acestei saptamani, cu ocazia activitatilor desfasurate de politistii rutieri pentru combaterea indisciplinei in trafic, au fost constatate 254 de contraventii la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Dintre cele 220 de persoane vinovate de comiterea acestor abateri, 192 au fost conducatori auto, 10 pietoni, 16 carutasi si 2 mopedisti.

Aparatele radar au inregistrat 75 de situatii de depasire a limitei maxime a vitezei admise atat in localitati, cat si in afara localitatilor, un barbat de 44 de ani din judetul Bacau ramanand fara permis pentru 90 de zile intrucat si-a condus autoturismul cu 114 km/h pe DN2 E85, in localitatea Costesti.

In aceeasi zi, au mai ramas fara permise alti 5 conducatori auto, dintre care unul pentru ca s-a urcat baut la volan, doi pentru ca nu au respectat culoarea rosie a semaforului electric amplasat pe strada Focsani din Ramnicu Sarat si doi pentru ca   s-au angajat in depasiri neregulamentare pe DN10, respectiv DN 2B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie