Nemulţumiţi de măsurile anticriză adoptate de către Guvern, liderii PSD Dâmboviţa arată cu degetul spre miniştrii PD-L

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Leo Badea: „Asistăm la soluţii anticriză improvizate“

 

Social-democraţii dâmboviţeni se declară nemulţumiţi faţă de măsurile anticriză adoptate până acum de către Guvernul condus de Emil Boc. La jumătate de an de la preluarea Guvernării, bilanţul nu este deloc unul încurajator, consideră liderii PSD Dâmboviţa:

„Asistăm la o lipsă acută de reforme structurale. Asistăm la o lipsă de viziune de dezvoltare strategică a României şi, cel mai grav, asistăm la improvizarea unor soluţii anticriză, care nu vor produce rezultate. Trebuie să recunoaştem că, până în prezent, impactul măsurilor anticriză adoptate de Guvern nu este cel aşteptat la nivelul societăţii româneşti. Nici politica economică a Guvernului, nici împrumutul extern şi condiţiile negociate cu FMI şi CE şi nici viziunea Executivului nu duc la soluţionarea problemelor economice ale românilor“, este de părere Leonardo Badea, purtător de cuvânt al PSD Dâmboviţa.

1 COMENTARIU

  1. am citit de trei ori si nu mi-am dat seama unde pesedistii arata cu degetul la ministri pd-l ! …sau indiferent ce citesti trebuie sa reiasa ca este scandal in guvern ? ok ! ma duc acu sa citesc niste instructiuni de folosire la un mixer ,de unde evident ar trebui sa dec ca ministrul berceanu a facut …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie