Neatenţie la volan

Date:

Cinci persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere, produse în data de 31 mai pe arterele judeţului. În ambele cazuri, acestea au avut drept cauză neatenţia conducătorilor auto.

ambulanta

Primul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 12.30, pe D.N. 2 A, între localităţile Amara şi Slobozia. Din primele cercetări, a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 63 de ani, din oraşul Amara, se deplasa la volanul unui autoturism, cu intenţia de a părăsi o parcare amenajată, nu s-a asigurat corespunzător, vehiculul fiind acroşat în partea laterală stânga spate de un alt autovehicul, condus regulamentar, din sens opus de un tânăr de 20 ani, din municipiul Slobozia. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 63 de ani şi a unei minore, în vârstă de 9 ani, pasageră în al doilea autoturism.

Cel de-al doilea accident rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a trei persoane şi s-a produs în jurul orei 13.30 la intrare în oraşul Căzăneşti. Astfel, în timp ce un bărbat de 62 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa la volanul unui autoturism pe D.N. 2 A, din direcţia Urziceni către Slobozia, la intrare în oraşul Căzăneşti, a fost acroşat de un alt autoturism, al cărui conducător auto, un tânăr de 21 ani, din localitate, intenţiona să pătrundă pe drumul principal de pe o stradă laterală. Acesta din urmă nu a acordat prioritate de trecere primului autoturism. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 21 ani şi a unei minore de 15 ani, pasageră în maşina condusă de acesta, dar şi a unei femei de 57 ani, ocupantă a primului autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...