Municipiul Buzău rămâne încă 14 zile sub restricțiile impuse de pandemie

Municipiul Buzău rămâne încă 14 zile sub restricțiile impuse de pandemie

În şedinţa din 16 decembrie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat hotărârea privind validarea ratei de incidenţă la nivelul localităţilor Cozieni, Buzău şi Pardoşi. Măsurile stabilite vor fi aplicate pentru o perioadă de 14 zile.

Începând cu data de 17 decembrie 2020, la nivelul municipiului Buzău (3,84/1000), unde rata de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 3 cazuri la 1.000 de locuitori, se menţine aplicarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă.

Se menţine interzicerea organizării şi desfăşurării spectacolelor de tipul drive-in, precum şi desfăşurării în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale.   Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă.

Restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare sunt deschise doar persoanelor cazate în cadrul acestor unităţi. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă. Şi la nivelul comunelor Pardoşi şi Cozieni, unde rata de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 3 cazuri la 1.000 de locuitori, se aplică măsurile privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 decembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă. Măsurile stabilite vor fi aplicate pentru o perioadă de 14 zile, cu evaluare la finalul acestei perioade.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments