Modernizarea infrastructurii de transport, in atentia prefecturii Calarasi

Modernizarea infrastructurii de transport, in atentia prefecturii Calarasi

 

 

Proiect de modernizare a infrastructurii calarasene
Proiect de modernizare a infrastructurii calarasene

 

 

In scopul crearii unui cadru unitar pentru o buna colaborare a tuturor factorilor implicati, atat la nivel central cat si local, in vederea realizarii unei infrastructuri moderne in Romania, Institutia Prefectului – Judetul Calarasi, reprezentata prin Prefectul Niculae Enciu, a semnat joi, 18 noiembrie, un Protocol cu Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, reprezentat prin Ministru Anca Daniela Boagiu, prin care s-a convenit ca respectivele institutii vor depune toate eforturile in vederea realizarii proiectelor de constructie de autostrazi si drumuri de interes national.

In acest sens, partile se vor sprijini reciproc in vederea gasirii celor mai bune solutii privind parcurgerea tuturor etapelor in implementarea acestor proiecte.

[pullquote]

Imbunatatirea sa aiba ca impact un nivel crescut al serviciilor de transport in conditii de siguranta si la standarde europene.

[/pullquote]

Modernizarea infrastructurii de transport trebuie facuta in asa fel incat, dupa incheierea acestui amplu proces, imbunatatirea sa aiba ca impact un nivel crescut al serviciilor de transport in conditii de siguranta si la standarde europene.

M.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published.