Moastele Sfantului Ierarh Nicolae – aduse in Penitenciarul Braila

Cele mai citite

Moastele Sfantului Ierarh Nicolae, patronul spiritual al municipiului Braila, au fost aduse spre inchinarea detinutilor in Penitenciarul Braila, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al penitenciarului, comisar Simona Kober.
„Penitenciarul Braila a fost martorul unui eveniment istoric si spiritual, cu ocazia pelerinajului moastelor Sfantului Ierarh Nicolae, facator de minuni, pelerinaj prilejuit de sarbatorirea ca patron spiritual al municipiului Braila. Prin bunavointa Arhiepiscopiei Dunarii de Jos si cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop dr. Casian Craciun, a fost posibil ca mana binefacatoare a Sfantului Ierarh Nicolae sa poposeasca, pentru cateva ore, in mijlocul persoanelor private de libertate“, a declarat Simona Kober.
Racla cu moastele Sfantului Ierarh Nicolae a fost adusa in Penitenciarul Braila de un sobor de preoti din parohiile din municipiul Braila si Galati in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop dr. Casian Craciun, care a oficiat o slujba religioasa.
Corul Capelei Penitenciarului Braila a sustinut un mic concert de colinde, dupa care persoanele private de libertate prezente la eveniment au beneficiat de daruri duhovnicesti din parte Arhiepiscopiei Dunarii de Jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie