Mirel Matei: invitaţie spre… meditaţie

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Artistul plastic giurgiuvean Mirel George Matei se pregăteşte pentru o nouă expoziţie de pictură, a 6-a dacă nu ne încurcă cumva socotelile, ştiut fiind că Mirel, un prolific pictor local, o comite cam în fiecare an, până acum desfătându-ne în general cu peisaje.

De data aceasta, Mirel are în mânecă o surpriză… şi nu spunem mai mult, lăsând ca ceea ce trebuie admirat să fie descoperit de iubitorii de artă.

Expoziţiaa este pregătită pentru finele lunii mai, va fi cu vânzare, iar panotarea va fi realizată, la Galeriile Silvia Jelescu, împreună cu un mai vechi cunoscut al artei locale şi naţionale: Tudor FILIP.

Manifestarea a fost sprijinită de Consiliul Judeţean Giurgiu, un partener stabil al multor iniţiative artistice giurgiuvene.

GiB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie