Minoră dispărută la Aninoasa

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Lucrătorii Postului de Poliţie Aninoasa au fost sesizaţi săptămâna trecută, de către E. Marius, de 42 de ani, din comuna Aninoasa, despre faptul că fiica sa minoră, Enache Marina Gheorghiţa, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul prietenului său din Târgovişte în data de 13.06.2009, în jurul orei 15:00 şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,60 m înălţime; 50 kg greutate; faţă rotundă; ochi căprui; păr lung, drept, vopsit negru.

Semne particulare: pe obrazul drept, lângă bărbie, are o cicatrice.

Nu se cunoaşte cum era îmbrăcată la data dispariţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

S-a strigat BINGO! 22,4 milioane de euro mită

După perchezițiile de la începutul săptămânii, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au decis pornirea acțiunii penale și reținerea...

Alte articole din aceasta categorie